Handelsbetingelser

1. Når du bestiller


Når du har bestilt din ordre hos Firstgrade.dk vil du automatisk få en e-mail med en oversigt over din bestilling. Herefter vil ordren blive ekspederet. Hvis din ordre er sat til afsendt er det ikke muligt at lave ændringer til ordren.

 

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at kontakte os på 30 58 94 86 eller på kontakt os

 

3. Priser

Alle de priser der vises på Firstgrade.dk er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

 

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Kredit som f.eks Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret gennem Shopify Payments. Du har også mulighed for at betale med MobilePay. Pengene bliver trukket fra kortet, når vi afsender varen. Dog i visse tilfælde kan pengede blive trukket førhen da reservationen af beløbet udløber efter 1(en) uge / 7 dage og man så skal derfor til at ligge en helt ny ordre, og vi derved trækker pengene førhen for at gøre det mindre besværligt for dig(kunden).

 

5. Fragt og levering

Danmark: Forventet leveringstid er 1-5 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 3 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere. Fragtprisen er 49 kr ved levering uden omdeling, men hvis du bestiller for 700 kr eller derover kan du opnå fri fragt og håndtering med omdeling i danmark. Vi leverer til det meste af verdenen.

Norden : Forventet leveringstid er 2-3 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 3 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere. 

Europa : Forventet leveringstid er 2-4 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 4 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere.

Andre lande: Forventet leveringstid er 3-13 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 13 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere.

Ved ikke afhentede ordre/ingen reaktion på anmeldelse bedes du kontakte kundeservice. Ønsker du at få tilsendt ordren igen, skal du afholde udgiften i forbindelse med håndtering og fragt på 98kr.

Afhentning: ved ikke afhentede pakker refundere vi beløbet for din ordre, der trækkes et refunderingsgebyr fra ordren på 79 kr. 

 

6. Bytte & Retur

Du har 365 dages returret på alle køb fra firstgrade.dk. Bemærk at du skal huske at gemme din kvittering for køb som du får på e-mail efter bestilling. Varen skal sendes til: Firstgrade.dk Att. Retur + dit ordre nummer Niels bohrsvej 12A 6000 Kolding. Når en vare skal byttes i første omgang, betales udgiften for forsendelsen af Firstgrade.dk ved brug af vores Returportal. Du har selv ansvaret for at produkterne når frem i god stand. Ring eller skriv til firstgrade.dk for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne. Returpakken skal sendes til vores adresse - med omdeling, vi henter ikke pakker på posthuset.

Hvis en vare skal ombyttes af flere omgange skal du selv afholde udgiften for forsendelsen.

Du kan returnere din pakke ved at klikke her: Returportal

Har du købt en vare som efterfølgende er blevet sat ned i pris, tilbyder FirstGrade prisgaranti i 14 dage. Prisforskellen bliver udbetalt på et elektronisk gavekort, som kan benyttes i vores egne butikker og/eller på FirstGrade.dk.

 

7. Fortrydelses-/returret

Vi giver 365 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i samme stand, opbevaring og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varer skal sendes med omdeling direkte til Niels bohrsvej 12A 6000 Kolding. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelsen. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, efter at vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Refunderes en del af ordren og beløbet derefter ryger under 500kr fratræder gratis fragt og fragten bliver derefter trukket fra det refunderede beløb. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 7 hverdage indtil du har dine penge Varen skal sendes til: Firstgrade.dk Att. Retur + ordre Niels bohrsvej 12A 6000 Kolding

 

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi, hos firstgrade.dk tager forbehold for evt. afgiftsændringer, korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, udsolgte vare og force majeure, herunder arbejdskonflikt og evt. mangel ved eller forsinkelse af leverancer fra leverendører.

 

9. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Lider varen af en fejl eller mangel, vil firstgrade.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering. Du skal tage kontakt til firstgrade.dk på kontakt os eller 30 58 94 86  Opdager du en fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Firstgrade.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Firstgrade.dk vil derefter håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i en af vores butikker, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din faktura.  

 

10. Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og webshops. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov

 

11. SMS & Email markedsføring & notifikationer

Ved at tilmelde sig sms notifikationer godkender du at modtage gentagende automatiserede markedsføringsbeskeder på telefonnummeret du har oplyst. Godkendelse er ikke en betingelse for at købe på shoppen.

Hvis du ønsker at afmelde skal du skrive en mail til os på: lager@firstgrade.dk, med din email og dit telefon nummer, så fjerner vi dig fra vores mailing liste omgående.

*- Ved at angive mit telefon nummer og/eller email, giver jeg elektronisk Firepush på vegne af FirstGrade lov til at sende mig automatiserede emails og SMSer. Ikke mere end 3 SMS beskeder eller email om ugen. Skriv STOP for at afmelde. 

 

12. Særligt ved Fysiske Butikker / events.

Ved handel i vores butikker tilbydes der kun ombytning eller tilgodebevis som kan bruges online eller i butikken

13. Særlig ved live auktioner.

Ved live auktioner er der nogle auktions numre som ikke kan refunderes og at det er bindende salg.
Opmærksom på særlige tilfælde mens vi sender live kan den vi annullere bindingen.

 

14. Særlig ved kampagner.

Ved "GRATIS GAVE" -kampagner, får man en gratis gave/produkt med i sin ordre, såfremt der er købt et produkt. I nogle tilfælde kan kampagnen være ved køb af et minimums beløb og så vil dette fremgå. Gratis gaver vedlægges i ordrerne *så længe laver haves (og fremgår i din kurv, så du ved om du har fået produktet) Sender man hele sin ordre retur, skal gratis gaven også sendes med retur. Vælger man at beholde gaven, vil gavens værdi blive fratrukket det refunderede beløb. Overstiger gavens pris med det du har købt samlet, holdes pengene indtil gaven er sendt med retur. Der medfølger kun 1 produkt pr. kunde, så længe det anvises i kurven.